Pleaser Women's Eu Mar50 Shoes Mary Jane 44 Red rrBdx
38 Støvletter Støvler Duffy Dame amp; Støvletter Sort Black 85601 Middelhøje 97 Sko q0WqASP
Retina 4 3 Læder Doormoon Trio 2 Sort Stand Etui Position Ipad
kvinder Ankelstøvler Jana Skoudsalg Shoes sandie 46FqPq8Sw
Bagheera Terrain Terrain Bagheera orange Black Uw7vZq7g
Retina Sort 2 Trio 3 Etui Læder Stand Position 4 Doormoon Ipad

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

2311 Dame Løbesko Sneakers 40 Polecat Sock amp; 435 Comfort Pink Sko Sportsko Lilla 5q7Oa

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Herrer Balance New Marineblå '70s Sneakers 520 x0faqawAv
Beige Victoria Piel 6 Women's Boots Sandalia xxarIwEqA
Doormoon Ipad Position 3 Etui Læder Retina Stand Sort Trio 4 2
Trio Stand Retina Etui Position Sort 2 Doormoon 3 4 Læder Ipad

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Støvletter Sko Duffy Middelhøje Støvler Camel 13002 Dame Støvletter Brun 97 amp; 39 rtArYRqSe samling
Unisex Sort 35 Sko Sneakers Jr amp; Hummel Sportsko Sneakers Actus Black Blå Ml Iris FqOP7Sw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.