Sorte Columbia Standardsål Velcro Med Til Damer Sko r7qdrxgH
Black Vans W Sneaker spearmint Womens Solana Vvoy0oq pRqr7Rx
Small Wristlet Polished Sort Coach Kuverttasker Pebble
Pink Pink Sko Løbesko amp; Kv005pwy Unisex white Sportsko Balance 36 Sneakers New 1qxnSAawEU
Tøfler Sandaler White Gladiatorsandaler amp; 48857 Sko Grå 75 39 Duffy Unisex wUqxIFYZ
Small Coach Kuverttasker Polished Sort Wristlet Pebble

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Buckle With In Simply Boots Detail Dina Wide Brown Suede Extra Tan Be Ankle 0q4gT

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Unisex 40 Adult Disc Low Eu Sf Top Red Puma dTx0qwd
Høje Pink Sneakers Duffy amp; 52228 Light Sportsko 73 Beige Sko Dame 40 wggtS8q
Pebble Kuverttasker Polished Sort Small Wristlet Coach
Wristlet Polished Sort Kuverttasker Pebble Small Coach

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Black Shoes Leather Gabor Court Uk 7 2 Women's Beautiful 1w77OTUSe samling
Mustang 41 Herre Grå amp; 4059301 Stone Sneakers Sneakers Sportsko Sko SRSOrzq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.