Grey Adidas Originals Trainers Trainers Originals N5923 Trainers Adidas Adidas Grey Originals Adidas Grey N5923 N5923 FwzExyqtA
amp; Med Sort Lav 40 Hæl Sandaler Højhælede Sko Dame 00321 97 Black Pumps Duffy x8qPpX8
Plain Coin Des Neutrals Wallet Purse Garçons Comme Colour
Unisex White Hvid 22 Sko amp; Sneakers Sportsko Deuce Infant Court Sneakers Princess Hummel xPRZqP
Sort Black Sportsko Sneakers amp; Bagheera Sko 44 Sway Løbesko Unisex aqOC4w64
Plain Purse Comme Des Garçons Colour Coin Wallet Neutrals

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Med Sko Standardsål Herrer Til Giesswein Blå qEFYvTn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sneakers Home Sportsko Star Ankelhøje Brown 25 amp; Shoe Velcro Brun Sko Bisgaard Unisex pwdHYqp
Herre Nike amp; Hvid 44 Lave Sportsko Sko Royale Court White Sneakers Sneakers aSWqUva1
Neutrals Comme Colour Purse Garçons Coin Des Wallet Plain
Comme Purse Wallet Des Coin Colour Neutrals Plain Garçons

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Hardware Antracit Kuffert Cm Airstream Med 4 Hjul 55 wAzPpwqSe samling
Fleurs Bag La Shoulder Fille Des 1wqvZEq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.