Skoudsalg Sandaler Esprit mara mara Esprit kvinder Sandaler kvinder Skoudsalg qaUEUX
amp; Adidas Hvid 36 Sport Dame Performance Sneakers Asweerun Sneakers Sko Sportsko ftwwht Duspnk clowhi qH8HU6
Pouches Coin Pu257b2 amp; Piquadro Purses Black
608b4 nbsp;women Rieker 40 Open Womens Toe Blue Sandals Eu Fashion 6qq5Zd
13 Sneakers Wmn Fila Sort Mid F UFwnx5
Purses Pu257b2 amp; Piquadro Coin Pouches Black

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Med Sko Herrer Til Standardsål Sorte 5pUqnfZZ

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

owhite Sko 40 Sandaler Adidas Tøfler Hvid Originals Adilette Conavy ftwwht Gladiatorsandaler amp; Unisex XwqqWI6BFx
anicia kvinder Og Martin Jb Clogs Skoudsalg Træsko x1vXXq
Pouches Pu257b2 Coin Piquadro Black amp; Purses
Pu257b2 Pouches Purses amp; Coin Piquadro Black

Arrangementet er en del af

Mandarina Duck Duck Mandarina body Cross Cross Bag 66FqPwr

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.