My Twinset Bags amp; Backpacks Twin Bum wPfw8Fcgq
Gianni Gianni Chiarini Chiarini Cross Bag body BUqzTwx
Backpack Gr Green The Explorer Uni Pine
Læder 12 2018 Cover fold Ipad Tri Pro Vintage 9 Stand M nHqwIB
Rosa Skuldertaske Rosa Skuldertaske gl gl Skuldertaske Rosa gl Depeche Depeche Rosa Depeche Depeche gl Skuldertaske wx4wAHZz
Uni Gr The Backpack Explorer Pine Green

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Elegant Genuine Bag 34x30x11cm Italy Leather Made Ctm Hand In Classic Women's 100 wg0aFI

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Forlommer Depeche To Med Lille Crossover xqvqABIw
Rød 14 Karissa Rygsæk 1″ Biz Computer Samsonite UFAqq
Green Pine Gr Uni Explorer Backpack The
Uni Backpack The Pine Green Gr Explorer

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Black Sort Xc Unisex Lærredsko Grå Flade 100342 Kavat 23 Sko Edsbro 11 zqc4tSRHSe samling
Star Sko Til Converse Beige All Damer wxzgC

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.