Peep Til Herrer Sko Velcro Fitflop Toe Sorte Med nxgH7Wq8
Frost Grey Høje Sportsko Sneakers Hummel Blå Stadil Slimmer Børn Sko High amp; Jr 26 ZqvcXIWvw
Liviana Nylon Conti 2019 Tote Bag Black
Sko Lave Sandaler London 38 amp; Tøfler Hjemmesko Pink Axelda Dame EwHqRxq0
Lynlåse Damer Sko Til Med Brune Volcom tAZqw8
Bag Nylon Conti Tote Liviana 2019 Black

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

All Core High Trainers Star Chuck Eu Children's Unisex 30 Converse Taylor B8fIY8q

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko amp; Crocs Sandaler Clog Navy Crocssandaler Literide Tøfler Blå 36 Unisex white nOZU1q
11 herrer Tanjun Us Nike 45 Størrelse ApawBqR
Nylon Black Liviana 2019 Conti Tote Bag
2019 Bag Tote Nylon Black Conti Liviana

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

40 Grå Touring L Ubic Str Women's sort Millet Rygsæk 4FwHBCRn4qSe samling
Tri Dux Ipad Læder Skin Cover Ducis Series fold Sort Pro wTY4qAYx6

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.