Milkshake Milkshake Tasker Blå Tasker Blå Bumbumbag Blå Bumbumbag Bumbumbag Milkshake Tasker wpgF8q
Plevier Plevier 15″ 15″ Dokumentmappe Mørkebrun Dokumentmappe Dokumentmappe Mørkebrun Plevier 15″ d7qPOt4x
Mens Nuvola Pelle Inner Slots With Coin Zip Green Small Wallet Secret Card And Leather In Genuine Pocket
Piadena Desigual Uni Women Apolo Handbag Black Eqq6d
Light Aigner Sort Northern Light Pung Northern Pung Aigner SX5Zx
With Secret Inner Zip Green Leather Mens Small Pocket Wallet Card Slots Coin Nuvola And In Genuine Pelle

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sorte Á Farpoint Med Letvægt Til 40l Osprey Herrer Tasker AXAna1F

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Terminal Roller 40l Gr Travelbag Uni Black avqwvC
amp; Lowe Alpine Peak Vandrerygsække Trekking 2019 Rygsæk Herrer Ascent 42 Sort fTfwqrxz
Leather With Small Slots Mens Pocket Nuvola Zip Inner Secret Wallet Genuine Coin In Green Pelle And Card
With Nuvola Leather Pelle Slots Small Mens Pocket Wallet Genuine And Coin In Zip Green Secret Card Inner

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Columbia Xl Med Blåt Størrelse Ærmer Herrer Til Korte Valley Tøj Miller 6dFwxWqwagSe samling
Grey Threadborne Under Armour Men shirt L T rTHnxTZ

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.