Black Up Oxford nbsp;mens 46 Jazz Pleaser Eu Lace 02 Shoes wH0p1qB
Women Aldo Aeliria Black 37 Oxford gqTqWwF0
2019 Jacobs Ipad Neoprene Marc Briefcases Grey Case
Eu red 42 Pumps seduce 9 Pat Rot Size Red Pleaser Womens Eu 420 4H1Hq
Boots Med Sko For Varmt Suede Black Støvler Duck Nylon amp; Rd Kids 33 Rubber Børn Solid Sort SRq8BBU
Grey Briefcases Case Neoprene 2019 Jacobs Marc Ipad

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Bronx byardenx Sneakers kvinder 66042 Skoudsalg xqq4YPHr

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

black Høje 30 Sneakers Dc red amp; Grey Grå Sportsko Sko Shoes Unisex High Pure top xB8wPBXq
Polo Sunday Lauren Tøfler Sandaler Microsuede amp; Herre Ralph 40 Blå Scuff Sko Navy OORqgwcr
Ipad Briefcases 2019 Jacobs Grey Marc Case Neoprene
Jacobs Neoprene Grey Briefcases Case Marc 2019 Ipad

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Liu Sort Liu Tiberina Jo Tiberina Skuldertaske Jo a1RSwwqvSe samling
Markberg Damehandske Damehandske 7 Str Markberg Helly Helly 4fadxqpa

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.