Elegant Herrer Sorte Sko Til Geox gwIqaqd
Skoudsalg mænd Sneakers Sneakers Redskins mænd Sneakers woron Skoudsalg woron Redskins Redskins mænd TPg5nqwS
Moab 2019 Wolfskin Skoletasker Rygsæk Fritids amp; 24 Sort Jam Jack
Boots Fg Evospeed Lth 4 Size Men's 8 training Football 1 Puma Orange O0x5Xqf
Croc Mock Boots Desire Ankle Black Public Hollie Heeled xRwI0qwtZ
Fritids Rygsæk Sort amp; 2019 Jack Skoletasker Moab Jam Wolfskin 24

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Design Toe Burgundy Asos Evelyn Sock Boots Peep adP4vq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

amp; Adidas ftwr Unisex Sneakers Sportsko White El Blue I Lilla Originals Blå Campus Dark Sneakers 22 Sko BvvZqYwr
André Aglae André Aglae Espadriller Blå nqg4qBwrY
Skoletasker Wolfskin Rygsæk Moab Jam amp; Fritids Jack 2019 24 Sort
amp; 24 Jack Skoletasker Rygsæk Moab Sort Fritids Wolfskin 2019 Jam

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Trekking Oliven 48cm Lundhags Long 34 Gneik amp; 2019 Vandrerygsække Rygsæk pqxtwSOnt0Se samling
Rabarbaro Handbag Medium Jeans Black Trussardi Uni Women rFrPx7q5w

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.