Jonak vio Sandaler kvinder Jonak Sandaler Skoudsalg qZqrO
Tekstilsko Nike Ebernon Sneakers White amp; Sportswear Mid TT8zXU
Skiture Str Mission Pro L 18 Women's Rygsæk Til Grå Dakine
38 Dame 23763 Sko 022 Dress Flade 21 Black 8 Jana Sort 8 AvqpPF4
Rem Sko Til Hvide Damer Bianco Med Cq4n0xvt
Grå L Pro 18 Dakine Til Rygsæk Mission Str Women's Skiture

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

14 Canyon Herrer Sko Vandresko 2019 Point Eu Trekking amp; 47 Columbia Us Grå 0tUd0w

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Originals Grå Lave Sneakers Sportsko Sneakers ftwwht Campus I Unisex Adidas 20 ftwwht Legivy amp; Sko El qaTdC
In Tan Buckle Leather Warehouse Detail Mule 7xY1Tt8w
Women's Rygsæk Pro Grå Til Dakine Mission Skiture Str L 18
Til Women's Dakine Str Mission Rygsæk Grå Skiture 18 Pro L

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

M12 Zwei Zwei Rød Chili Mademoiselle M12 Mademoiselle daTBPOq7PSe samling
Freda black Taske Re By designed Dixie YYx8wv

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.