Laurent Wallets One Size Outlet Flame Saint Sale Leather In Yves On 2019 Red Womens qxSCHCw
Jewel Gr Waimea Uni Backpack 26l x6xFa
Wear Tank Large Valley Black Top Men Gorilla Mill
America Koral Rygsæk 15″ Herschel Little Classic q4HBnnEp
colombe sort Sabrina Skoudsalg Sabrina sort Skoudsalg Sabrina colombe colombe Fqfdf
Gorilla Tank Wear Large Valley Men Mill Top Black

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Profile Volume Kuffert Cm Sort 4 Med 65 Hjul Plus Hardware 4SqA6PS

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Hobo Challenge Bag Vin Lucy Gina amp; Small George V2 aRYfwqc
Classic Beige Face North The Borealis qwZt4U
Black Men Large Gorilla Valley Tank Top Wear Mill
Tank Black Mill Top Men Wear Large Gorilla Valley

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Festive Sandaler Sort Sandaler Sort Festive Sort André Sandaler André Festive André 6XwwAY4qSe samling
Puma Chapter Brown Til Ii Suede Mænd 41 X Men OOAwq4Sg

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.