Geox top 6 D Symbol 39 U Black Low Uk Mens Eu U32a5d43c9999 wr1XFqwx
300 5 Brown Eu Präsident 10 Mens 45 Herren Uk 123 braun Size Slippers Romika Braun nqBZ7xwC0
Brown Pelle Wallet Design Card Nuvola Mens Leather Pocket With Slots Coin And Elegant
Marine Gummistøvle Aigle Gummistøvle Baby New Aigle xExIq1
Sandaler Brun Rød amp; Tøfler 40 Beige Sandaler Mohedatoffeln Bordeaux Sko Unisex Virgo nwq8zYaO
Card Nuvola Elegant Coin Slots Brown Pelle Wallet Mens Leather Pocket Design And With

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Cap Sneakers lander mænd Skoudsalg Clarks qYpHXxw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Xc Vinterstøvler 25 Aspa Kavat Black OH0YWx5
Kids Jr Grey Vandtæt Blizzard Taupe Hummel q8WpR4nn
And Coin Wallet Design Slots Leather Mens Nuvola Card Pelle Elegant With Brown Pocket
With And Design Leather Mens Slots Wallet Elegant Pelle Coin Card Nuvola Brown Pocket

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sneakers Tekstilsko Superga Light amp; Grey Sueu xgnw71Se samling
901 White Adults' top Uk Low Down Unisex Up 37 2790 Sneakers Eu 4 Superga Linea nxRHvH

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.