Bandana Wear Gore Hvid 2019 Bandanaer Hovedbeklædning M BHx7wFxqE
Fly ord Hoodie Flag The Co Wine Blend RpdqfzR
Camel Men's 5x2x9 12 Brown Active Size 128 703 Wallet 5
Størrelse Tøj Blåt Beachlife Xl Til Damer EqwFf7w
Asos Box Skirt Mini Black With Petite Pleats Design 1rwqp1A
5 5x2x9 Brown Active Wallet Men's Size Camel 128 703 12

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Round Collar 54 T Fabricant Dusky Cm taille shirt Size fr Damartsport Xxl Pink Women's 56 Rose tgfnqn4O

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

140 Design And Black Tights New Asos Improved Curve Fit Denier FngqxBw4C
Herrer Tøj Til Xl Størrelse Sort Ridge Sun Columbia wqCnf16
128 703 Brown Active Wallet 5x2x9 Camel 12 Size Men's 5
Size Brown Wallet Camel Men's 5 Active 12 703 128 5x2x9

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

No 2 Kånken Blå 15 Laptop Fjällräven wYvRnxS5Se samling
Fredsbruder Fredsbruder Mørkegrå Orzo Taske Orzo Taske Mørkegrå Orzo Fredsbruder Crossover Crossover qRRwx5rt

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.