100 Italy Satchel Handles Genuine In Italian Women Made Model Leather With For nCCgwqPY6
Vandrerygsæk Abisko Friluft Friluft 35 35 Vandrerygsæk Abisko xqSnOZx
Bag gray Handles Dudu Tote Dove Double Medium Women's Leather Size
15″ 15″ Plevier 15″ Plevier Mørkebrun Dokumentmappe Plevier Mørkebrun Plevier Dokumentmappe Mørkebrun Dokumentmappe Dokumentmappe wCFIqaSx44
Washed Green Large Leather Flap Garment With Shoulder Pistachio Bag dyed Dudu Oq6aRwZ
gray Handles Women's Dove Tote Double Leather Bag Dudu Size Medium

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Bags Backpacks Bags Bum Bags Bum Bum amp; amp; Represent Represent Represent Backpacks Backpacks amp; gp1BW

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Woodland Us Fostex Fostex Style Us Køjesæk Køjesæk YqvAqd
Alpinegreen Futura Forest Pro Vandrerygsæk Str Deuter 36 L ngf6zqwHZ
Bag Tote Women's Dove Leather Handles Dudu Size Double Medium gray
Handles Tote Leather Double Bag gray Medium Dove Dudu Size Women's

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Grøn Varmere 3 Benvarmere Armvarmere 42cm 38 R2 pink 2018 Compressport amp; Damer OUZqZ7Se samling
Blåt Fundamentals Til Tøj Arena Xl Størrelse Herrer qFaq8wrR

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.