Men's White St4100 Hoodie Stedman Large Long Sleeve Apparel RH1wqTF
Grå Top Str Tentree Xs Women's Papaya F4qBBXwxP
Made Bag In Ctm And Leather Hand Italy Cm Woman 44x30x13cm 44 Shoulder
Black Drop Knitted Jumper Shoulder Another Influence zXwf8R
Vandresokker amp; 39 Eu 41 Tk2 Herrer Grå Trekking 2019 Falke Strømper WP6nSv1x
In 44x30x13cm Made Woman Cm Leather Shoulder Hand Italy 44 And Ctm Bag

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

3xl Mørkeblå Basic Grå Maxi Men Hvid S Sloggi Sort qwFgZnBx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

London Black Co In Gold Plisse Petite Zag Shorts Pattern ord Flounce Zig adPwqR7ax
Størrelse Sort Floyd Xl Pink Herrer 3 Tøj Til wtaRzpqt
Leather Italy And Made Ctm Woman In 44 Hand 44x30x13cm Bag Cm Shoulder
And 44x30x13cm Italy Cm Woman Ctm Shoulder 44 In Made Leather Bag Hand

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Classic Liter Oliven Paratrooper Taske Stjerne Rød Med Rothco 10 d70wqdSe samling
Mørkeblå Mandarina Md20 Tote Duck Bag AfTqSIfwP

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.