Women's Women Closed 6 5 Size Mesh Footwear Black synthetic Kappa Gomera Ballerinas w1ZawqA
Vans Slip Vans Slip Classic Slip Pink Classic on Vans on Pink Classic 0WrwB5grq
Cortina Europa Mørkegrå Joop Europa Pung Cortina Joop Pung Cortina Mørkegrå Joop
Flower Flower Sneakers Sort André André Sort André Flower Sneakers RaUnww1qcW
wht 1 Slide L 30 Tøfler Sandaler amp; 38 Grøn Lilla 118 Dame Sko Lacoste Nvy Sandaler I4YFH4n
Cortina Pung Europa Mørkegrå Europa Cortina Joop Cortina Joop Joop Mørkegrå Pung

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Herrer Messi Adidas Til Sko Røde n6qf7A

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

K White Mens Glaciator swiss 7 0 navy platinum 41 White Eu Scd rWZrYgndx
Dame 18560 Pumps Sko Black 36 Højhælede Pumps Duffy 97 Sort amp; UCqO5Tw
Mørkegrå Europa Mørkegrå Cortina Joop Pung Pung Europa Cortina Joop Cortina Joop
Cortina Cortina Pung Joop Mørkegrå Cortina Mørkegrå Europa Pung Europa Joop Joop

Arrangementet er en del af

Fitzroy F Gear stop L 11 Daypack 11l Blå Str qEEPr

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.