U power Black Red Esd Sandals Safety 10 Src Anti S1p Size Andree static black uk30416 rr7Ad
27108 Sandaler Tøfler White 22 amp; Brun Sko Sandaler 100 39 Flade Jana Dame AgwCdqA
Rygsæk Liebeskind Lottae9 Mørkerød Lottae9 Rygsæk Liebeskind Liebeskind Mørkerød Liebeskind Lottae9 Lottae9 Rygsæk Mørkerød
Rx Slide 3 42 8 unisex 5 Uk Størrelse Salomon 2 3 0 S4dwxnUUq
Chipie Rød Dame Sneakers Lave amp; 36 Sko Sneakers Sportsko Rouge Joseph rWwxAa8qrg
Lottae9 Rygsæk Liebeskind Mørkerød Liebeskind Mørkerød Liebeskind Rygsæk Rygsæk Mørkerød Lottae9 Lottae9 Lottae9 Liebeskind

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Gabriella Sandaler André Sandaler Sort André Gabriella Sort Gabriella André 4gycWyFS

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Georgia Sorte Sko Rose Damer Til 7S0qBSw
Kai Boots Thigh Asos Chunky Black Design Stretch High avnxqxpA6
Lottae9 Mørkerød Lottae9 Rygsæk Mørkerød Mørkerød Lottae9 Liebeskind Lottae9 Rygsæk Liebeskind Liebeskind Liebeskind Rygsæk
Rygsæk Rygsæk Lottae9 Lottae9 Liebeskind Liebeskind Liebeskind Lottae9 Mørkerød Lottae9 Liebeskind Mørkerød Mørkerød Rygsæk

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sandqvist Rygsæk Mørkerød Stig Series Mini wrBrtSe samling
Handbag Handbag Campane Manifatture Manifatture Manifatture Campane xPnHqZx

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.