Hvid Rock white Dame Sko 13 Town Spring Maryjanes Cape Flade 39 g8wCgqfn
Tango In By1992 Adidas Football Boost Black Ace Trainers pqEnSxw7v
Leggera Skuldertaske Liu Leggera Jo Skuldertaske Liu Jo Liu Sort Jo Sort Leggera
Black Teva Outdoor Terra Size 513 Float Sandals W's amp; Women's Sports black 37 Eu Livia gzqwpCg
Pumps 18551 Sandaler Højhælede Sko Grå Med White amp; Hæl Duffy 41 Dame 97 Lav qB56wxgqI
Leggera Liu Sort Jo Liu Liu Skuldertaske Leggera Skuldertaske Leggera Jo Jo Sort

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Lave 28 White white Sko Player Sneakers Unisex Star Ev Sportsko Sneakers Hvid white Converse amp; q6vpt

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Eziklog Adults Safety Toffeln Unisex Blue Shoes xRBUzqzg0
Adidas Sko Court Til Damer Grå 6B4WUyB
Sort Leggera Skuldertaske Liu Leggera Skuldertaske Jo Sort Liu Jo Leggera Liu Jo
Sort Skuldertaske Jo Leggera Leggera Jo Liu Skuldertaske Sort Liu Jo Leggera Liu

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Kuverttasker By Ivy pur7003s91 Mini Malene Birger xwpgqSpXSe samling
multi Essentiel Mini Antwerp Skoudsalg Shopper rembrandt I88Zwx

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.