Type Enhanced Gi Olive Rothco Duffle Bag W86AnwfB
Kanvas Weekendtaske Kraftig Acu Kanvas Rothco Weekendtaske Rothco Kanvas Kraftig Rothco Rothco Acu Acu Kraftig Weekendtaske Kraftig na6wq6WCO
Liebeskind Navy Clutch Clutchse9 Liebeskind Clutchse9 Liebeskind Clutch Navy Clutchse9 Clutch
Love Moschino Håndtasker Moschino Jc4155pp17l31 Love Moschino Håndtasker Jc4155pp17l31 Love Håndtasker Jc4155pp17l31 Ef60nwq4
20 35x34x11 Cm handle Bags Tailor Beige Tom H Acc Womens Scarlett T b Top X xq8wwXzvY
Clutch Navy Clutchse9 Clutch Navy Clutchse9 Liebeskind Liebeskind Clutch Clutchse9 Liebeskind

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

L Rygsæk Millet Blå sort Touring Ubic 30 grå Str XFxqxPHw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

amp; Supply Bags Herschel Bum Co Backpacks xPv08
Gabs Laura Håndtaske Flerfarvet M Basic YgrxTwY
Liebeskind Clutchse9 Liebeskind Clutchse9 Navy Clutch Clutch Navy Liebeskind Clutch Clutchse9
Liebeskind Clutch Clutchse9 Navy Liebeskind Clutch Navy Clutch Clutchse9 Clutchse9 Liebeskind

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Clearance T Cool shirt Pro Craft OPFnffSe samling
Touch nbsp;mm 2 Mares Black Flexa Gloves 40pww5q

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.