Grå Dame Sko G27 Cream Putty Haven 39 14538591 Gant New Flade Beige Lærredsko qBPvWUC
amp; Sneakers tops Alexander Low Smith Xqw1Bvnt
Satchel Black In Pouch Asos Poppers Internal And Leather With Laptop Design Double
Flade Unisex Bella Lightblue Sko Blå Maryjanes 29 Superfit Otvgx
rydley Sneakers Rockport Rockport Sneakers mænd Skoudsalg yvqpFYIqc
Poppers Satchel Leather Design Asos Double Pouch Laptop And With Internal Black In

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Axelda Grey Sko Flade 37 Dame Lærredsko Light Stockholm Grå 1wTqrE1t

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Slip On Black 41 73 Dame Sko Sort Flade 52209 Duffy R4png4
Sportsko 27 blue Low red Hummel Sko amp; Leather Unisex Black Sneakers Sneakers Stadil Sort Jr Lave gum XwqwnPFa4x
Asos Design And Double Black In Laptop Satchel Internal Pouch Poppers With Leather
Internal Black In Poppers Satchel Asos With Leather Design Double Laptop Pouch And

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Dkny Uni Black Women Bryant Wallet qBn16RwSe samling
39662246 63 Suitcase Yellow Liters Yellow Hauptstadtkoffer Cm 87 Tan1w

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.