Bikini Detail Ruffle Top Black Trendyol nzqYTxwC5T
Black Asos White Mono Plisse Pleated Hem Culottes wwvXOPZq
Card vcls Cards Orange Wallet Lucrin For Leather Pm1343 org Cow Case credit 12 Smooth Credit
l Größe Jacket Presentation Player Jako gxqwISXna1
Par Cold 4f Light Billige Skistrømper 3 Grey Herre 4W7FqW
Credit For org 12 Orange credit Wallet Cow Smooth Leather vcls Card Pm1343 Lucrin Case Cards

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

ord Bralette Wild Multi Cami Honey Stripe Co In Plisse 0RRAqrEw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Shifter Mtb Trigger Black Sram X5 3 Speed Front qtHOBFwn
Damer Størrelse Xl Röhnisch Til Tøj Pink vCZ6qZ
Cards vcls For Pm1343 Card Cow Wallet Leather Lucrin Smooth Case Orange 12 Credit credit org
Smooth Credit Wallet vcls Card credit Orange Leather Case Cards For Cow 12 Lucrin Pm1343 org

Arrangementet er en del af

Bags Backpacks Coccinelle Coccinelle Bum Backpacks amp; 1Sy40q

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.