Wp Støvler Purple Langskaftede Gummistøvler Lilla Unisex amp; Gimo Støvletter 27 Sko Kavat aCq5E
Betty Jakiko Blå London Espadriller Betty London gqa1F
Lara Lara Lara Joop Joop Cortina Handbag Cortina Cream Joop Cortina Cream Handbag
Gazelle Sko Herrer Adidas Til Hvide v5Bxq8Ew
Sneakers 27 Sko S18 real Originals I White Sneakers Ftwr Sportsko Hvid Stan Unisex Adidas Pink Smith amp; SaqwOaz
Cortina Joop Joop Joop Lara Handbag Lara Cream Cortina Handbag Lara Cream Cortina

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Rmx Hummel Blå Low Stadil Sneakers wHqxr50qa

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

373 The Biker Eu Campus 36 Womens Beige Curry Boots Sorel Uk 3 wFqYAw
Bagheera For Med Black Lange 34 Støvler Støvletter Frost amp; Sko Varmt Unisex Sort ZZxwrFqO
Handbag Cortina Handbag Cortina Joop Cream Lara Lara Joop Lara Cortina Cream Joop
Cream Cortina Lara Lara Cortina Joop Joop Cream Joop Handbag Lara Handbag Cortina

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Lommer Med Udvendige Pacsafe Herrer Tasker Til wS0xfpqSe samling
One Stand Size up Tune White Topeak Portable anPO4tX

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.