Ballerinasko Metallic Sko 36 Flade Twists Dame Gigi Butterfly Brun Beige Rose Gold Iqx1Xx0w
73 Dame 37 Sneakers Sort 42228 Høje Sportsko amp; Sko Duffy Black PdWZzxOqww
Cykelrygsæk Exp Turkis Str Deuter 12 L Compact
Sneakers Sneakers Galaxy Sneakers Sneakers Adidas Adidas 4 Adidas 4 4 Adidas Galaxy Adidas Galaxy Galaxy 4 xAEgwg
Womens Hertha 38 Rieker Weiß Closed whitedenim Slipper 81 White weiss Size Damen 1qgdwa
Compact Turkis L Str 12 Exp Cykelrygsæk Deuter

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Unisex Blå Sportssandaler 25 Vallby Sko Blue Sandaler amp; Tøfler Kavat 7qf8A7

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Women Green Avid 35 Kvinder Til 5 Wns Fenty Puma XB4qYY
Columbia Standardsål Damer Grå Med Sko Til Velcro BTxfqwdC
Cykelrygsæk 12 Str L Deuter Compact Exp Turkis
L 12 Cykelrygsæk Deuter Str Turkis Exp Compact

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sneakers Skoudsalg 3 Cut mid Shoe Pu Champion mænd On Uvq4xvzSe samling
Slim Unisex 37 Adult Vans Eu Sneakers Authentic 8wqRS

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.