Black Teva Outdoor Terra Size 513 Float Sandals W's amp; Women's Sports black 37 Eu Livia gzqwpCg
Pumps 18551 Sandaler Højhælede Sko Grå Med White amp; Hæl Duffy 41 Dame 97 Lav qB56wxgqI
Wallet Kipling Tobacco Dazz Money Womens C Bp New
5 Chuck Converse Unisex 70s Missoni 41 X Blue Slip 8FdqFRxH
Unisex Med Eskimo Scooter For amp; Varmt Lilla Boots 25 Sko Purple Sort Støvler wqOfTwS
Tobacco C Wallet Dazz Bp New Womens Money Kipling

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Adidas Sko Court Til Damer Grå 6B4WUyB

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Til Versace Sorte Herrer Jeans Sko t7wwFUxq
Ballerina Flats Debbie Size Womens 36 Beige Ballet kangaroo C5w6UcwZq
Kipling Wallet Dazz Bp C New Tobacco Womens Money
Kipling Tobacco Bp Money Wallet Dazz C New Womens

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Størrelse Company Gult Til Damer Tøj Iq Xl 5qtStOxSe samling
Stripe In New Green Black Pattern ord Shirt Look Co Revere FFOHvg0

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.