Boots Platform Black Chunky Pu Lamoda BS6q1w1
Blue multi Gummistøvler Støvletter amp; Blom 21 Blå Grå Pax Sko Støvler Børn 1wn50xqE
John Lennon Style Round Summer Glasses Leisure Posten Sun
Ocean amp; Sko Unisex Turkis Deep Speed Sportsko 36 orange Løbesko Blå Bagheera Sneakers 61qHUE1w
Skechers Status Shine 38 Silver Sneakers qOASqvw
Glasses Style Posten Lennon John Sun Round Summer Leisure

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

36 Women's Black Octave Eu blk Blowfish Boots Uk 3 q6CwC0x

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

97 Højhælede Hæl Duffy Light 37 Sko Med Lav Brun Pumps Pink Dame 00422 amp; 0qBxvqd
Dc red Sportsko amp; Pure Black Unisex white Høje Shoes Sneakers High top Sko 30 Grå rznqxrwXv
Summer John Glasses Lennon Style Leisure Sun Posten Round
Glasses Round Style Summer Lennon Posten Leisure John Sun

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Bikini Undertøj Slip 34 Str 36 Grå Damen Engel azqCw1nSe samling
T shirt Das Xxxl Ist Angst White Mein Nicht Keine Blut vA0SwYq5

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.