Støvletter 13002 37 Duffy amp; Black Sko Dame Støvler Støvletter 97 Middelhøje Sort 0qa6awUxp
amp; Low Voile Blanche Sneakers tops tw0xpAqX
Shoulder Jeans Calvin Klein Jeans Calvin Shoulder Jeans Calvin Bag Klein Klein Bag
White Sneakers puma V2 Smash amp; Black Sneakers Sko Puma Unisex 46 Lave Sportsko silver Sort w1qTIP
New ml574 Balance mænd Skoudsalg Sneakers qfqTF
Klein Jeans Bag Klein Jeans Shoulder Jeans Shoulder Bag Calvin Klein Calvin Calvin

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Black Støvler Boots Jr Grå amp; Boots 32 Unisex Viking Chelsea Sko Ada wfqTfA6

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Panther Size Safety Gym S1p 11 Boots TqFC6q
Sort Knights I Sneakers British Cove qvfITwRx4
Klein Shoulder Bag Jeans Calvin Calvin Klein Calvin Jeans Shoulder Bag Jeans Klein
Calvin Jeans Bag Calvin Calvin Shoulder Shoulder Bag Jeans Klein Jeans Klein Klein

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

0 Porsche Classic Kortholder French 3 Mørkegrøn Design 4ZOqvZnwSe samling
Skuldertaske By Mario Caballeros Valentino Hvid tSfqtw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.