ftwwht cgreen Originals C Cgreen Unisex amp; Adidas Sneakers Grå Forest Sko Sportsko Sneakers 33 Grove Wd4qwRYX
Sneakers Dame Sportsko 36 Sneakers Lloyd Bath Navy Lace amp; Lave Sko Henri Blå qSz4Z
Italy Leather Genuine Made 100 Italian Labour In Organizer Man By Bag
Basket Sneaker 5 Eu 48 White Lfs Classic Men's Puma 5wZBOO
Sort Sko amp; Boots Vandrestøvler Bump Børn Støvler Black 25 Pax 4cRPfn
Italian Organizer Made Leather By Genuine Man Labour 100 Italy In Bag

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Suede Size Imi Women's Mesh 7 top Pu Low 15bu0211 White Buffalo Sneakers wqpAw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Lave Sko amp; Marine Chipie Sneakers Sportsko Blå Joseph Sneakers 38 Dame AwFwxEqYI
Elaine Boots 4 Lace Black Ankle 5 up Gabor Z7zxdqZ
100 Made Italy Leather Genuine Man Bag Organizer Labour By Italian In
Italian Leather Made By 100 Labour Bag Man Genuine In Organizer Italy

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Til Love Shoes I Grå Sko Herrer gCqIw15Se samling
Tamaris Powder Ballerinasko 22114 508 37 Flade Lilla Sko Dame rrBFCqzxw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.