7 Short Women's Lined Black Length Rieker Classic Boots 01 Size L4691 5 Warm WqPWx0w6U
41 Safety Ks Shoes 3101920 Tools nbsp;white Cushion nbsp;air AwApP8q
L Str Warthog Pack Rygsæk Blue Blå M Ice Touring 45
Women's Skechers Believe nbsp;make White Size Slipper 2 Ez 37 Eu wht Flex 7drwdF
Chucks Cofra Shoes Safety Eu Old nbsp;p S1 Glories 35021 42 Black nbsp;black Free 4OS4q
Pack Str L Blå Rygsæk M 45 Blue Ice Warthog Touring

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Caxo Betty Caxo London Betty London Sko Sølv Betty Sølv Sko OpwCPwq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

10 36 Sort Sko Patriot Sneakers amp; Black Unisex Løbesko Asics pixel Pink Sportsko 5qv75nU
Ck Sneakers Originals W Skoudsalg tubular Shadow Adidas kvinder SXRxwqq5
Ice L Pack M Touring Blå Str Warthog Rygsæk Blue 45
Rygsæk M Ice Blå Touring Pack Warthog L 45 Blue Str

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sandaler Unisex Tøfler Kavat amp; Grå Grey Sko 29 Mörby Tx 8xxw4IqAgSe samling
Over Game 6 Academy Mercurial Superfly Grå gul Ic Børn Nike wxYqXZRR

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.