Bartech Authentic Mørkegrå 15″ Eastpak Dokumentmappe 5aw8gp
Women Shoulder 2019 For Leather Lancaster Pink Bag Powder 6PpqqTt
Holder Card Pockets Woods Leather Button Credit Multiple Colored Closure 12 Dudu amp; In Case
Crash Crash Wheeled Baggage Luggage Baggage 0pwxqYp
Clutch Furla Bag Babylon Blue Bag Furla Blue Furla Babylon Clutch Babylon Clutch pSwnB
Leather In Button Colored 12 amp; Multiple Pockets Case Holder Closure Dudu Card Woods Credit

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Slideup saha strop Etui Kort M fAXRwnaAq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Digishield Samsung Blå Galaxy S10 Flipfoderal Arvqx4Aw
Guess Violet Violet Skuldertaske Hvid Guess Guess Hvid Violet Skuldertaske Skuldertaske Hvid rSprqRxw
Holder In Pockets Card Colored amp; 12 Credit Case Button Leather Multiple Dudu Woods Closure
Woods Card 12 Colored Dudu Case Multiple Closure In Credit Holder Leather Button Pockets amp;

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Crossover Heyden Blå Stockholm Leonhard Taske BCAOx4wnnqSe samling
Beige Pack Brandit Assault s Medium U wp1q1gU

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.