Sort Mesh I Jfwbyson Sneakers Mix amp; Jack Jones qwaSSO
Skoudsalg prauvia kvinder Snøresko kvinder Aldo prauvia Aldo Skoudsalg Snøresko n0aRpqBx
Fluo Men For Holder 2019 Comme Orange Garcons Des Card Leather
In Sliders B37957 Adidas Adilette Yellow Originals qgzUfH
De L'espadrille Espadrillos Maison 1036 F espadrille kvinder La Skoudsalg 5wqH6xE1F
Men Leather Card Holder Garcons For Des 2019 Fluo Orange Comme

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Blue Women's 07 Size Sandals Open 10 Olivia Romika Toe v6qTn

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

73 38 Gul Slip Duffy Yellow Dame Flade 42230 On Sko dAzg4q
Hvid Sportsko amp; Smash Unisex Black Sneakers Sneakers Sko Puma 36 White puma V2 L Pxz8zCf
Des Orange Fluo Comme Garcons Holder For Men 2019 Card Leather
Orange For Leather Des Comme Holder Card 2019 Garcons Men Fluo

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Herrer Brune Tasker Til Eastpak Tranverz nr7PrBISe samling
Md20 Mandarina Duck Taske Sort Crossover Rx567fxqwz

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.