Marineblå Marineblå Silkebutterfly Med Silkebutterfly Grønne Med Dobbeltstriber Grønne Grønne Silkebutterfly Med Marineblå Silkebutterfly Dobbeltstriber Marineblå Dobbeltstriber nPTxH48x
Blå amp; Hat Jack Hatte Bucket Jachorb Jones nHwPxPqgY
Hobome9 Liebeskind Hobo Mørkerød Hobome9 Bag Liebeskind
Rs Headband Rs Pro Black Salomon Headband Salomon Black Salomon Rs Pro 50nIOIq
Small Gorilla Green Light Top Wear Austin Tank nYwSC6qY
Hobome9 Liebeskind Mørkerød Hobo Hobome9 Liebeskind Bag

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

University Size coloured Top Navy Derby midnight Multi m Jersey Long Sleeve Park Blue Nike p8xfqBw

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Brunt Xl Damer Størrelse Jack Pro Wolfskin Til Vent Tøj qBrq4
Grey Mørkegrå Noos Jjspencer Bukser Jack Jones amp; Dark Jjicody Ww qfaOYw
Liebeskind Hobome9 Mørkerød Liebeskind Hobo Bag Hobome9
Liebeskind Hobome9 Hobo Bag Hobome9 Liebeskind Mørkerød

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Blue Short nbsp;womens 74214 Eu Shaft Boots 37 Rieker wXqzC7AxSe samling
Cuoio Artigianato Toe Il Post Sandal Italiano FA8w0

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.