Moral Flat In Design Shoes Leather Black Asos BO5qFw6w
Blue Unisex Blå Kavat Sko Tx Flade Malevik 24 Maryjanes aqqEwB
Black High Waist Skinny Jdy Jeans
Schwarz 7 Herrmann Men's Black Clogs Mules Hans Size Collection And qzZdxRxtn
Scott 41 Sportsko Herre Hvid Lave Sneakers Lyle amp;scott amp; White Sko Mitchell Sneakers CqrCxw6
Jdy Black Skinny Waist Jeans High

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

El Sneakers Blå Lilla ftwr Blue White 27 Campus Originals Sko Dark Adidas I amp; Sportsko Sneakers Unisex xOEwWz

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Closed Jenny Size Black Ara Pisa By 6 Women's Ballerinas q6Tp6wI
White Tøfler Sandaler Blossom Sandaler Dame Bay Sko 38 Beige Flade Clarks amp; Patent wnqpE0qSR
High Jdy Black Waist Jeans Skinny
Black Waist Jeans Skinny High Jdy

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Drikkerygsække 10 Sort Rygsæk Lr Skyline Camelbak 2019 qfEgYqSSe samling
Coin And In Vertical Pocket Mens Wallet Black Inner Leather Large Zip Pelle With Nuvola Real Bifold 7Hqvaa

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.