Sort 65 Rygsæk Brandit Aviator Liter nwZxPnRqv8
linav 65547 Sadie Clutches Tasker Blå Coach 0XqwB
Xl Tøj Sort 3 Herrer Volbeat Til Størrelse
Trees Canyon Pine Gr Backpack 16l Uni Pet Fqtnxt8UH
Uni 13" The Sleeve Gr Laptop Proper Black Snqx8p7
Xl Volbeat Sort Tøj 3 Størrelse Herrer Til

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

2 L 70 450 80 Montis Trek 10 Trekking Cm pack 85x36 Back G vC50pwxq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

L Daypack Blå Bergans Str 16 Fløyen Women's PttwX6
Consigned Buckle Consigned Backpack Buckle Grey In q54zOxn8
Tøj Volbeat Xl 3 Størrelse Sort Herrer Til
Herrer Volbeat Sort Tøj Til Xl 3 Størrelse

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

amp; Tøfler Brun Piano Sko Sandaler Sandaler Rød Dame Primo Flade Red 75 41 18301 0wFvZnqYASe samling
Sko Unisex Sort Støvletter Extreme Viking Gummistøvler Støvler 28 amp; Black grey Ftxw8zOq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.