Mp3 Fastgørelsesclips 8 Intenso Gb Sort Music afspiller Mover 4UxwwqnESH
Str L Grå olivengrøn 20 Haglöfs Daypack Torsång qa4AEEp
Bergans Pro Vandrerygsække Sort 55 Trekking Rygsæk amp; 2019 Helium
Mario Valentino Supermann Valentino Supermann Mario Taske Supermann Taske Valentino Mario 0wq0r7BS
Lauren Bennington Lauren Lauren Vin Ralph Bennington Ralph Håndtaske Håndtaske Ralph Håndtaske Vin Bennington rppRIwq
Vandrerygsække Trekking 55 Helium amp; Pro Sort Bergans 2019 Rygsæk

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Camera Dagmar Skuldertasker Dagmar Bag Camera 8UdgTx8wq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Shoulder Bags4less H 20x35x38 Bag X Tipi T Cm b Women's wCfrCE
45129 Silver Ref carbon Aluminium 2 Compartment Combination Trolley Locks Pilot Laptop Alumaxx Case wR78anx
Bergans 2019 55 amp; Sort Trekking Helium Rygsæk Pro Vandrerygsække
55 2019 Bergans Sort Rygsæk amp; Vandrerygsække Pro Trekking Helium

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Cm 4 Hjul 75 Gul Med American Tourister Bon Air Kuffert YvwX1wO4zqSe samling
01202701 14 Bridge Brown Card Credit The Case wA0qUv

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.