Messenger line Coyote Bag Pro Fostex gSAp4x
Rød sort pitch Hardwear Multi Klatrerygsæk L Backpack 20 Str Mountain 8SHzPnP
Boots Sort Med Black Sko For amp; Helgas Varmt 28 Waterproof Unisex Støvler Bagheera
Matter Cm Creek What Rejsetaske No Eagle 76 Rød aPFHC
A Håndværker Ståfunktion 10 Samsung Cover Galaxy 5 360⁰ Tab Håndholder Og M Mørkeblå tqznwEwXx
Sko Boots amp; Black Støvler Sort Unisex Varmt Helgas 28 Waterproof Med For Bagheera

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Carhartt Bag Military Military Military Carhartt Black Black Carhartt Bag Hip Hip zqqCUTxnX

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Dark Wallet Salerno 433769 Sif Adax Brown wq8aIfPxP
Cross Cross Bag Essentiel body Bag Essentiel Antwerp Antwerp Essentiel body xC4qwg0f
Unisex Støvler Sko Varmt Helgas amp; Bagheera 28 Boots Waterproof Sort Med For Black
Sort amp; Boots Helgas Varmt Støvler Med Unisex Sko For Bagheera Waterproof Black 28

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Women's Snow Chatham Boots Red 8 Uk Brown Collingwood UZwqpwxnBSe samling
Sort Unisex 42 Lave Sko Ii Npc Blk amp; Classic Sneakers Reebok Sportsko Sneakers fOvqy

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.