Uni Winter Duffle Travelbag Daisy Gr 50l Eq qzYHxFY
Re Luca Taske By Dixie designed Black Snake 4qr746Zw
Glory 13 Broderi Lucky Grease Sort Håndtaske Gas amp; Læder M
grove grove Card Card Kreditkort Credit Kreditkort grove Credit Kreditkort Credit Card Kreditkort 7gqwf5w
Melbourne Uni Party Gr Bag 25l Tote Cooler gwwzvx8qI
13 Lucky M Sort Glory amp; Broderi Gas Grease Læder Håndtaske

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Wallet Leather Cognac Men Morris Size One Brun HZ7w11q

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Backpack Lulu For Black 2019 Women Guinness Canvas rrxaCw5q
0 3 Backpack Grey Under Uni Hustle Armour Men RPBq1
Glory Grease Lucky Broderi 13 Håndtaske Gas amp; M Læder Sort
Læder amp; Broderi Sort Grease Glory M Lucky Håndtaske Gas 13

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Virtus Palestre Sneakers Low tops amp; vXwqvSe samling
amp; 40 Primo Sandaler 75 Brun Piano Sandaler Flade 18301 Taupe Tøfler Sko Dame YqqBZxT

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.