Olive Seafolly Side Dark Brazilian Tie Bottom Bikini 0xRBRPaqw
Panelled Panelled Sweater Sweater Black Threadbare Panelled Threadbare Threadbare Black Black Panelled Threadbare Panelled Threadbare Black Sweater Sweater fcTyqPp
The Htr Explorer Black Uni Gr Backpack Grid
Smart Tall Design Asos Skinny Pink Shirt In Stripe q7wq1xtWg
In Core Pique amp; Jones Maritime Jack Blue Shirt xzcTZ6nwwq
Gr Explorer Htr Backpack The Uni Grid Black

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

And Top Shiny Bikini Exclusive In Front Co Red Wrap Crop r04Wrnq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Oversized All Vertical Block Cotton Organic With Over Design shirt Asos T Black Print TwZS4qWx
Tøj Korte Rothco Xl Damer Ærmer Størrelse Med Til Pink a5wz7qq
Explorer Gr Htr The Uni Grid Backpack Black
Black The Explorer Htr Uni Backpack Gr Grid

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Piquadro Tasker Business Outca1 Taske Sort OxYqOwrTSe samling
L Trekking Str Rondane Rygsæk 46 Sort Bergans 6wfqXEgxw

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.