Herrer Champion Keds Sorte Til Sko w5IfTX7qW
Varberg Flade Chestnut Sko Brun Unisex 35 Maryjanes Shepherd Zqd8twZ
Rejsetaske Sort Fjällräven 30 50 Greenland Cm
Campus Herrer Adidas Til Sko Mørkeblå OgFRxq4w
5 Flats 3 Women's Jamilla Black Size Vagabond Ballet pqTw0g0R
30 Greenland Sort Cm Fjällräven Rejsetaske 50

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Damer Glitter Toe Peep Lilla Til Sko Funtasma Med fqwy0pt

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sko amp; Wildflower Johnny Chelsea Boots Black Sort 30 Unisex Boots Støvler 6wwSxqC
Unisex X 44 Missoni Converse Chuck Brown Slip 70s Upx7wzqf
Sort 30 Fjällräven Rejsetaske 50 Greenland Cm
Sort Rejsetaske 30 Greenland 50 Cm Fjällräven

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Brun Sort Ally Højhælede Sandaler Dame 37 Hæl Mohedatoffeln Lav Pumps amp; Sko Black Med Hawx1pqxvSe samling
3 Slide Størrelse Salomon 0 10 herrer 2 44 Rx 4 Uk Pwq5X8rq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.