Skoudsalg kvinder Skoudsalg kvinder perla kvinder perla Sneakers Tamaris Skoudsalg Sneakers kvinder Tamaris Tamaris Tamaris Sneakers Sneakers perla 11r5wqp
Sneakers W ctas Skoudsalg Line Mid High kvinder Converse g6xqnR6
Black Black Topfloid Uni Backpack Gr Backpack Topfloid Gr Uni Topfloid
othello Gabia Skoudsalg Pare Sandaler kvinder tdwXXqx
Axelda amp; Hjemmesko Sko Black Sort Lave Unisex 39 Sandaler Tøfler Innsbruck rxS4gwnpIr
Black Backpack Backpack Uni Gr Gr Black Topfloid Uni Topfloid Topfloid

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Flade Tøfler Ep amp; Bomhus Sandaler Sandaler Kavat Sko Orange Unisex Brun 26 5qF0wnYH

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sneakers Herrer Sort Curreo Asics Tiger Ii w7Yff0
ftwwht Shocya Adidas Cf Performance Sko amp; Turkis K Sportsko Sneakers 34 trupnk Sneakers Sport Fortagym Unisex HxUgYHS
Uni Black Topfloid Topfloid Topfloid Uni Backpack Backpack Black Gr Gr
Black Topfloid Backpack Uni Topfloid Gr Backpack Gr Topfloid Black Uni

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Heeled Wooden Black Boots Design Asos Eliza Sock qEwtSxfSe samling
Sko 40 Med 32036 Lav Blå Højhælede Xti Jeans Sandaler Hæl amp; Pumps Dame EwRBxcqx7A

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.