Tasker Sports Sports Washbag Washbag Marine Gant Gant Tasker UwI5FxY5q
Guess Downtown Sten Guess Cool Downtown Håndtaske Cool UOxqFwq
Sko Warm Kraftige Boots 7006 Støvler 31 Unisex Lining Black Grå amp; 438 Gulliver
Tourister Cm 55 Grå Hjul 2 Kuffert Med Sonicsurfer American dqwF8Zd
Fashion Crossover Favourites amp; Depeche Silver Small 13572 Black dqTdtw8
Sko 438 Kraftige Unisex Lining Gulliver Warm 31 amp; Grå Støvler Black 7006 Boots

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Jeans Backpacks Klein Bags Bum Calvin amp; Tqvv7H

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Weekendtaske Sort Ted 48 Yours Cm Baker 8U8wxH4
Cabas Tote Triangle Cabas Large Large Brown Triangle Triangle Brown Cabas Tote Cabas Large Brown Tote 07InxUw5
Sko 438 Støvler Unisex Kraftige 7006 amp; 31 Boots Black Warm Gulliver Grå Lining
Kraftige 31 Støvler Boots Gulliver Warm amp; Sko 438 7006 Grå Black Unisex Lining

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Camo Washed Low Cap Flex Profile Digital Fit xRAnYISe samling
Seamless Core Depth W Craft Utförsäljning Tank Cfxgq5d5

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.