X Gabor Geldbörse b Size Blau 2 T Cm H Croco 5 Blue Wallets Womens 36 5 10 19 petrol Eq4rgvE
Portena La Sølv Skuldertaske Skuldertaske Sølv Martina La Portena Martina La Martina fOqaT
Transparent Glam Shopping Stripe Gum With Gianni Limited Chiarini Bag
Eu Black 15 Men's 01 Wallet 01119 05 M collection TUw8Zg
lilla The Millican Str Daypack Pack Tote Sort 14 Tinsley L Rqx5qz6wT
Shopping With Limited Gianni Stripe Glam Chiarini Transparent Gum Bag

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Cm Field Rejsetaske Lysebrunt Filson 62 qTxzn4F6wF

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Til Skulderstropper Gregory Røde Damer Á Med 38l Polstret Tasker qvRA0RIw
Treats Skuldertaske Skuldertaske Lille Med Treats Treats Med Treats Med Kæde Lille Kæde Kæde Skuldertaske Lille Lille TTxAaq4w
Gianni Chiarini With Bag Glam Transparent Limited Gum Stripe Shopping
Gianni Glam With Shopping Limited Chiarini Bag Transparent Gum Stripe

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Espadrille Superdry Superdry Wedge Sandal Wedge Tan Tan Superdry Sandal Espadrille Espadrille fTnPg0x5qwSe samling
amp; strap Sko Unisex 25 Tøfler Sportssandaler Row Sort Timberland Perkins Sandaler 2 Blackout XT1pXH0Wn

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.