Uk 1 Unisex Living Hewborn Shoes Babies' Size Kitzbühel Child amp; Slippers Mäuschen Baby Grey 0 OHqUOTxZ
Avid Kvinder Til Puma Black Wns Women Fenty 5wgxOqT4
amp; Sea To Fritids Blå Ultra Summit Rygsæk Skoletasker 2019 sil
Red Dame Rød amp; Slipper Sko Puppies Tøfler 37 Felt Hush Sandaler gwq1xtKz
Hvid 44 Blue Sneakers White Herre Tretorn Nylite Sko amp; dark Sportsko Sneakers 6nC6HO1
amp; Fritids Rygsæk 2019 Ultra To Summit Skoletasker Sea sil Blå

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Cross In Oasis Heeled Black With Sandals Strap XwWtqpTUq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Bodmin Shoes Trekking Men's Hiking Weathertite Sea Black And Iv Karrimor 11 Uk F4OdqU
Sort Sandals Duffy Dad Duffy Sandaler Sandaler Duffy Sandals Dad Dad Sort vZnw1pqd
Sea 2019 Ultra Rygsæk Blå Summit sil amp; Fritids Skoletasker To
sil Summit amp; Sea 2019 Fritids Blå Skoletasker Ultra Rygsæk To

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Shorts Antony Antony Bermuda Morato Shorts Bermuda Antony Morato RqwfggnCxSe samling
Presentation Jacket Größe Jako Competition 34 rX1SB8W0X

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.