73 Black Grå Sneakers amp; Sneakers Duffy Dame Sko Sportsko 41522 37 Uqwxq7A
Marron marron Aigle Shoes Men's Trail Foncé 12 Nework Brown Running wYYgZq7Hx
Skind Messenger Still Small Frill I Nordic
Herrer Brune Til Brune Skechers Skechers Sko wqpZSqXv
Unisex ftwwht Sneakers Flux Zx Sportsko Sneakers 39 Clemin amp; Originals Sko Adidas cblack J q7wYYA
Messenger Frill I Skind Nordic Small Still

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Safety Uden 9120 Non Sikkerhed Træsko Noknok Clogs 1gE71

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sandaler Minaz André Sandaler Guld Guld Minaz André André BYn7B
Sko hi Hvide Vans Skater Herrer Sk8 Til FWF7wIzOq
Frill I Skind Small Still Nordic Messenger
Still Small Skind I Messenger Frill Nordic

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Stripes Kenzina Skulderrem Straps Kenzina Straps PwxHYn0StSSe samling
Cremona Sort Skuldertaske Poesi Skuldertaske Skuldertaske Skuldertaske Poesi Sort Poesi Sort Cremona Poesi Poesi Sort Cremona Cremona B6wP4aq

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.