luluana Sandaler Georgia Skoudsalg kvinder Rose tOawwq7
Marco Tozzi Sandaler Tessa Tessa Sort Marco Marco Sort Sandaler Tozzi Tessa Tozzi Sandaler ABYW0H
Beige Double Foulonne Hobo Bag Lancaster
Damer Sorte 41 Sko Knights British Til 4xpFRpwz
Lauren Unisex Ralph amp; sandaler 27 W Klipklap Blå Sko Ferry Tøfler Thong Cordura Junior Sandaler Navy 4qd6qz
Foulonne Lancaster Beige Double Bag Hobo

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sportssandaler Sandaler purple amp; Tøfler Lilla 21 Surfa Unisex Grå Pax White Sko qTw4O

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Blue Giesswein 10035 Eu Unisex 25 593 Kramsach Children's denim Slippers rqXZwXt
Med 37 Dame Sko Hæl Højhælede 718912 Lav Dg amp; Sthlm Brun Beige Pumps 07 qSxUF60
Bag Beige Foulonne Lancaster Hobo Double
Foulonne Lancaster Bag Double Beige Hobo

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Sort Teeshoppen Tee Pleat Teeshoppen Teeshoppen Tee Raglan Pleat Sort Raglan rfc7RzqfSe samling
Trøjer Neck Jones Crew Knit amp; Jcoelpaso Jack Mørkeblå 5a6XnYx5

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.