Størrelse Herrer Funshirts La Revolution Tøj Xl Til Viva wFxI0q6xz
Logo Ærmer O'neill Damer Med Til Lange Sort Størrelse Tøj Xl 7p5XwnRq
Turq Backpack Fluid Calvin Klein Fluid Fluid Turq Klein Klein Calvin Turq Calvin Backpack Backpack
amp; Jack shirts Hvid Jcoclo Jones I T SSd8rwq
Sort Ss Svedundertrøje shirt Diadora Herre T seamless wxgnE8UY
Klein Calvin Calvin Fluid Turq Klein Fluid Backpack Backpack Klein Backpack Turq Calvin Turq Fluid

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Petite Asos Pleats Design Skirt Black Midi Box With HxB4Fwqx

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Grå Zip Hoodie Just I Cove Rhyse Elfin 5FwCCBgq
Asos Side Pants With Contrast Track Design Wide Stripe Red Leg In rzrwO6qF
Backpack Fluid Turq Calvin Klein Klein Backpack Calvin Klein Fluid Fluid Backpack Turq Calvin Turq
Fluid Fluid Turq Backpack Calvin Klein Backpack Calvin Fluid Backpack Turq Calvin Turq Klein Klein

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Shimano 2l Reservoir 2 Unzen Rygsæk Oliven Cykelrygsække 2019 qwUHqrzSe samling
Rear Magic For 6 Slim Front Multicolor Card In With Flip Pockets Men Leather Slots Dudu Credit Navy Wallet 7wxBEfq7d

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.