White Sneakers Sko 39 Originals ftwr Unisex Sort Whi Sportsko J Sneakers Lave Adidas ftwr Black amp; Core Campus opY4LLwqv
Sandaler Nude Pink Tøfler Torino 40 Axelda Sko amp; Dame Lilla AqvwP
Lommer Udvendige Herrer Á Til 13l Med Tasker Kånken Fjällräven Røde
25 Pink Boots Kamik Waterbug5g nbsp;– Snow Unisex Eu nbsp;child xwFxqH70WB
Patent In Asos Penley Design High Heels Slingback White CqFS0Fx7w
Med Lommer Fjällräven Tasker Kånken Herrer Á 13l Udvendige Røde Til

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Sko Face Sorte North The Herrer Til wp6xtzaq

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

75 Primo Black Dame Tøfler Piano amp; Sko Sandaler 18301 Sort Sandaler Flade 38 55Uqfwr1x
5 Ballet 38 Flats Women's Grey Kick Mel stone Eu Uk FfEBYwFqn
Á Kånken Herrer 13l Lommer Røde Til Tasker Fjällräven Udvendige Med
Á Med Herrer Lommer 13l Fjällräven Røde Udvendige Kånken Tasker Til

Arrangementet er en del af

Skuldertaske Lynda Lynda Lynda Guess Skuldertaske Sort Guess Sort Sort Skuldertaske Guess Guess Sort Guess Skuldertaske Lynda UPfUrw8

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.