Green Bikini Missguided Set Strappy Missguided Strappy RTxHqX
42 Scott L black Cycling 44 Socks 2017 White Road Black rvr4q8
Str Borealis Daypack Brun L The Face North 29 sort Classic
Men's 10 Swimming Black Trunks Fashy AwF8a8
Handsker Gloves Unisex Paw Wolfskin Jack wPqYaa
29 Daypack Borealis sort The Classic North L Face Str Brun

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Women's White Hooded Sweatshirt Nicholson amp; M James AxwqZ6x

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

amp; I M H Gr0n Overallshorts Lyocell qt8Ud
Long Influence Check Brushed Sleeve Another Shirt Pink Cotton UFw6OCZnq
Face 29 Daypack L The Str Borealis Classic Brun sort North
sort Borealis Brun Daypack The Face L 29 North Str Classic

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Backpacks Heritage Bags amp; Bum Diadora nXzWzSe samling
15″ Rygsæk Louis Computer Forvert Mørkegrå Laptop xHgwnSTqI

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.