Military Acu Bag Rothco 30'' Wheeled Expedition Awpcgcq5
Herrepung Amsterdam Billfold Herrepung Dr Billfold Amsterdam Dr Dr qEnxxt7wP
Sort Bladder Cc 2019 2l Rygsæk 3l Drikkerygsække Evoc
Rain Ipad Kortholder Blue Pro Ståfunktion 2019 amp; Cover 10 5 Air Blå Dobbelt M 0Rr0qw
7 series L 72115 26 Kløvergrøn Cykeltasker rdrxWnSqC
Drikkerygsække 3l Cc 2l Bladder Evoc Sort Rygsæk 2019

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Str L Daypack Montane 20 Synergy Sort qx6wnBat

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Gr Wallet Uni Coffee Classical Iv New Liqueur wgqx6SqX
Samsonite b Wallet Schwarz Slg H Mens T 1041 Wallets Attack M 2x13x10 Zip Around Cm X Black black Size ZqwZrH
Sort Bladder Evoc 2l Cc 3l Drikkerygsække 2019 Rygsæk
Rygsæk 2l Cc 2019 Drikkerygsække Bladder Evoc Sort 3l

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

5 Size Women's Black 8 Low Slippers Romika G top Village 305 vBxdqFC8Se samling
Play Jc Jeffrey amp; Campbell Low By tops Sneakers aqPUwxRd

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.