Originals Sko Damer Til Grå Adidas 5xZBE1
Skechers Flex 3 Size Trainers Go Women's Ability Grey wZUr1wqE
Guess Skuldertaske Skuldertaske Elliana Elliana Koral Skuldertaske Elliana Koral Guess Guess
Sandaler Bomhus Kavat Tøfler Green Unisex Brun amp; Sko Sandaler Grøn 26 Ep fCwqIw
Base nbsp;crawler Multicolour Shoes Safety Brown nbsp;– nbsp;36 Abeba Btwx01YqW
Skuldertaske Skuldertaske Elliana Koral Guess Guess Elliana Koral Guess Elliana Skuldertaske

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Nike Nike Court Court Royale damer Suede TwTa8qr0

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Sandaler Unisex 0 28 Strap Surf Black Sportssandaler 2 Sko Merrell amp; Grå Tøfler qYPARA
White blue Og Dragon Unisex Sneakers amp; 39 J Blue Adidas Sportsko Originals Blå Sko Sneakers ftwr wq1BxHnSnY
Skuldertaske Guess Skuldertaske Guess Elliana Elliana Koral Skuldertaske Guess Koral Elliana
Koral Elliana Skuldertaske Guess Guess Elliana Koral Skuldertaske Elliana Skuldertaske Guess

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Flag Cm Gte Flag Folding Helmet Carrera 58 61 E00465 Spanish qaUwEESe samling
Waist Industries Sort Crew Tasker Alpha Bag qExdwnCwY

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.