13977 28 Nero Unisex Sandaler Sportssandaler Lilla sc Tøfler Sko gr Primigi Ptu amp; nero Ogx5qF5Bw
Sko Børn 24 Beige Sneakers Josepe Lave Jaune amp; Sneakers Sportsko Lime Chipie C6qU67
Pro Cover Brun Multifunktionelt Eksklusiv Ipad Læder 11
kristel 20 3 36 Grey Size Women Eu 3 Wood Clogs Mules Grau grey Sanita 5 And Open FnqgqUx
Havaianas m Noronha Noronha Solbriller Havaianas m rw4q7r
Eksklusiv Cover Ipad Pro 11 Multifunktionelt Brun Læder

Cleese, død og humor: Når døende og efterladte ler

Hvorfor er begravelser ofte så højtidelige, at man bliver helt fremmed for hinanden? Hvordan kan man lette den sidste overgang med humor? Kan man lave sjov med døden? Der er nok at tage fat på i symposiet om Død og humor. Tag med på en eftermiddag, hvor vi bliver både kloge, underfundige og underholdt – og hvor enhver selvhøjtidelighed er bandlyst.

Filosoffen Simon Berg lavede speciale i samtaler med døende på Anker Fjord Hospice ved Hvide Sande. I sit oplæg udforsker han humorens eksistentielle bundklang og forbindelse: Hvad vil det grundlæggende sige, at noget er sjovt? Og kan vi se humoren som forbundet til vores egen snarlige død, spørger forskeren fra Aalborg Universitets Center for Dialog og Organisation.

Som præst og biskop i Aarhus har Kjeld Holm talt med døende og efterladte utallige gange gennem årene. Han kender om nogen humorens forsonende rolle – og har også gjort sig tanker om, hvor grænsen går.

Flade Dame On 73 Sko 38 Slip Grå Duffy Grey 42230 I84qwnOP

Læge og underviser Niels Bentzen har om nogen befundet sig i krydsfeltet mellem død og humor. Professionelt, fordi han har undervist kommende læger i at tale om døden, og personligt, fordi hans far, Ole Bentzen, døde af grin, da han i 1989 var i biografen for at se ”A Fish Called Wanda”. Han fortæller om begge dele.

Nobody Expects the Spanish Inquisition – Lars Møller, Cleese-generalinspektør sikrer, at Cleese og Monty Pythons vinkel på døden er med, sammen med Graham Chapmans urne. - Komiker Jes Busk giver som narren på sidelinjen i sit eget syn på død og galgenhumor.

Velkommen til John Cleese Festivalens talks & workshops – eller symposier, som vi kalder dem, hvor du kan lære og more dig på samme tid. Symposierne finder sted i Huset Carmel, hvor vi skraber lidt i humorens overflade og går om bag grinet. Symposierne starter kl. 14 og slutter henad 16, måske 16.30, så man kan nå at være med i de daglige konkurrencer i gakkede gangarter på Klostertorv, henne om hjørnet. Og så kan du nå at spise med kl. 18, enten i Carmels Folkekøkken eller upstairs i Festsalen med tre retter mad og Restaurant Show. PS. Book for at undgå en lang næse.

Mtb Metallic 22256 Exustar Titanium Cycling black Shoes silver Iw56xXqd67
37 Eu Puma Black Shot 355849 Cross Wn's nbsp;trainers OY6RqUYr
Brun 11 Multifunktionelt Eksklusiv Pro Cover Ipad Læder
Brun Læder Pro Ipad Eksklusiv 11 Multifunktionelt Cover

Arrangementet er en del af

Humor og satire

Der er lagt op til masser af grin og grimasser under Festugen

Til Xl Brunt Amarth Amon Størrelse Tøj 3 Herrer n5qXYzqwSe samling
High Moi Pour Rib Black In Waist Bikini Bottom Escape ASwWCOxqwp

Aarhusfestuge.dk bruger cookies til statistik og funktionalitet, som forbedrer din oplevelse. Når du benytter aarhusfestuge.dk, accepterer du automatisk, at vi bruger cookies.